Gert J. Fode

Gert J. Fode
Gert J. Fode

Citat: Skal jeg have forstand på alting?

Jeg bliver ofte spurgt: "Er det ikke svært at skrive om ting, du ikke har forstand på?"

Svaret er, nej slet ikke. Emnet kan være hvad som helst. Jeg behøver ikke være ekspert, det er du jo! Jeg skal bare spørge, når der er noget, jeg ikke forstår. Og når jeg har forstået det, så gør læserne det nok også. For så kan jeg skrive om det på en forståelig måde.

Desuden er jeg et nygerrigt og åbent menneske, der har været på denne klode i mange år. Jeg har set og oplevet både det ene, det andet - og det tredje.

 

Du kan få meget mere at vide om Gert J. Fode HER

 

 

Ny bog på dansk: "ENGLEVOGNEN"

I oktober 2013 udkommer novellesamlingen "Englevognen" med undertitlen "Og andre underflødige historier".

EN BOG FOR ALLE, DER ELSKER FANTASTISKE FORTÆLLINGER

Fantasien har ingen grænser? Intet kunne være mere usandt! Thi uanset hvor meget alverdens forfattere har anstrengt deres fantasi og uanset hvor fremmede eller usandsynlige deres fremtider og alternative universer end har været, lykkedes det virkeligheden som regel at overgå fantasien.

Hvad venter os VIRKELIGT den næste fremtid? Sikkert er det, at det nye Fælles-Skandinaviens nationalhymne er "Thank you for the music". Men vil danske soldater virkelig spille ABBA, mens de plaffer løs i den tredje verden? Vil vi genskabe Jesus ved at klone DNA fra Turinklædet? Hvordan påvirker de syngende hvidløg i en fjern galakse menneskehedens udvikling? Og trues Jordens eksistens, fordi Tom Jones' skjorte bliver et redskab i interstellar våbenhandel? Dette er nogle af de spørgsmål, som vi vil stå overfor i fremtiden - og som denne bog giver svarene på! Det undrer ikke nogen, at svarene er lige så overraskende som de personer, der leverer dem.

Som for eksempel attenårige Louisa, der seksuelt oplever sig selv som en utæt luftmadras og kompenserer ved at producere matematik af en højere orden gennem en forskydning i universets termodynamiske matrix.

Eller Albert Schwarz, som ved hjælp af softwareprogrammet Olgata løser en af universets største gåder og omdanner løsningen til en biokybernetisk organisme.

Eller Angelica, hvis øjne simrer som perler i vand idet hun omfavner hele verden i en gestus af kærlighed.

 

ENGLEVOGNEN på facebook

 

MERE Gert J. Fode på dansk - artikler

Gert J. Fode skriver på tre sprog. Et af dem er dansk. Måske kan du få glæde af nogle af de mindre ting, Gert har skrevet. For eksempel artikler i aviser og magasiner:

 

Flensborg Avis - "Titanics budskab"

Flensborg Avis - "Fandens til kirkeminister"

Flensborg Avis - "Jeg elsker tyske navne"

Flensborg Avis - "Den frække dreng"

Flensborg Avis - "Bredrøvede danskere"

Flensborg Avis - "Memento mori"

Flensborg Avis - "Visionernes tid"

Flensborg Avis - "Pinedød

Flensborg Avis - "Easy Rider 2012"

Flensborg Avis - "Det var kattens" 

Flensborg Avis - "Historien om en fader"

Arbejderen - "Frihed med tryk på ansvar"

BT- "Jesus en provo"

 

Internettet

- "Phuket, motorcyklernes ø"

- "Ånd er magt. Om pinsemiraklet."

 

Illustreret Videnskab - "Mokerne"

 

Life is journey, not destination.

Sie haben ein Buchprojekt, das Ihnen am Herzen liegt? Sie träumen davon, Ihre Erlebnisse zu schildern oder Erfahrungen auszutauschen? Knabbern Sie an einem Brief an eine Zeitung? Einem Text für die Veröffentlichung einer Homepage, den Druck eines Werbeprospektes oder geht es vielleicht um eine Rede?

Ich helfe Ihnen! Ich stelle Ihnen meine über zwanzigjährige professionelle Expertise zur Verfügung. Doch worum geht es genau?

Vor allem geht es darum, Ihre Zielgruppe eindrucksvoll anzusprechen. Dabei sollte man beispielsweise auf folgende Elemente achten: Stil (wie genau spreche ich meine Leserschaft an) und Struktur (übersichtliche und saubere Einteilung, klarer Verlauf), so wie Umfang, Semantik und Grammatik.

Alles Fremdwörter? Ach was, wir regeln das zusammen :-)

Erfahren Sie mehr hier: Professionelle Unterstützung für Ihr Werk

Möchten Sie vielleicht lieber gar nicht selbst schreiben? Haben Sie keine Zeit oder fehlt Ihnen das Selbstvertrauen? Dann schauen Sie doch mal hier: Ghostwriting

Wie wäre es mit einer professionellen Rede, mit der Sie mit Sicherheit Beifall ernten? Ja, dann: Reden ist Silber